Založ si blog

Muž 21. storočia

Máš okolo 25 – 30. Samozrejme rokov. Si v takom zvlášnom životnom období, teda aspoň tak ho nazývaš, lebo viac než inokedy začínaš premýšľať nad svojím životom. Všetci dookola hovoria o nejakej životnej ceste a tak ju logicky aj ty chceš nájsť, len nevieš ,čo to presne znamená.

Máš rád spoločnosť, ale i samotu. Sú obdobia keď nechodíš von a nemáš pocit, že ti niečo za oknom uniká. Vtedy veľa premýšľaš o svojom živote. Mal si tisíc šancí zmeniť smer života, väčšinu si premrhal, ale i napriek tomu sa snažíš, aby ti tie ostatné neušli.

Predstavy o tom, čo v živote chceš robiť ,máš. Rád o nich hovoríš, veľa vizualizuješ a samozrejme sa snažíš aby si sa mal v živote dobre. Často – krát máš však pocit, že ti niečo chýba.

Premýšľaš nad iným svetom, nad úsmevom, cestách a pokojom v duši.

Chcel by si toho veľmi veľa, ale myslím, že sa bojíš začať. Niekedy máš pociť, že máš strach i keď to nahlas nepriznáš, bolo by to zbabelé.

Máš veľa priateľov, ale i napriek tomu máš pocit, že ťa skutočne pozná len omrvinka. Niekedy strácaš slová v momentoch pri ktorých by si mal hovoriť.  Už dávno si si uvedomil, že sa môžeš spoľahnúť len na seba, ale nesťažuješ sa, si s tým spokojný.

Lásku už nehľadáš, ale niekedy nad ňou premýšľaš.  Si typ, čo môže mať každú, ale v skutočnosti ťa zaujme len pár ľudí, ktorých si odnesieš na celý život. Máš rád ženy, tak ako máš rád pivo, ale oveľa viac ťa zaujmú tie, ktoré majú niečo v hlave. Veríš v zázraky, ale máš rád maličkosti. Vážiš si férovosť, i keď sám sa nie vždy férovo chováš.

Beháš.

Svoj životný beh, vždy keď nevieš ako ďalej.

Vždy keď máš pocit, že vieš čo chceš, sa objaví niečo, prečo to nemôžeš mať.

Neustále hľadáš svoju životnú cestu a chcel by si byť šťastný. Tak dospelý keď rozprávaš o niečom vážnom a tak maličký keď sa ti niečo nepodarí.

 

 

Taký muž 21. storočia.

 

 

Ako sa NE-zamilovať

19.11.2013

Už dávnejšie som sa utvrdila v tom, že z duše nenávidím spoznávanie. Celý proces keď ma niekto chce skúmať a keď ja skúmam toho druhého, ma unavuje. Predstieranie toho, že žijem zdravo i keď pred pol hodinu som spráskala celú čokoládu, ochotné vysvetľovanie ako rada behám, bez toho aby som povedala, že potrebujem infúziu neustále keď to robím, obťažovanie mojich [...]

O tom prečo utekáme

05.08.2013

Keby sme všetci na svete nič v živote nepremeškali, ľudia by sa možno nenaučili rásť, nenašli nové dvere alebo naopak nestratili tie staré. Možno by si niektorí nezachránili život alebo naopak znova sa narodili. Keby sme sa tak nerútili životom,možno by sme nenechávali za sebou zlomené srdcia, počmárané duše a momenty, ktoré sme si nestihli ani vychutnať. A možno keby [...]

Pravidlá

12.07.2013

Neznášam rozhovory o tom, čo má prísť, keď prejde to, čo je. Tak ako vtedy, keď sme sa s M., stretli na svadbe. M. trochu opitá tancovala na slovenské ľudovky, len tak , bez topánok a jej frajer na ňu nahnevane pozeral za okrúhlym stolom. Keď sa M. dotackala k zvyšnej rodine, všetci sa jej začali pýtať. – A vy dvaja kedy svadba? No, kedy, kedy, nikdy – [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

sasasupolova

Kráčame po uliciach, hrdo nosíme svoje radosti, do vrecka od kabáta schovávame svoje bolesti snívame, túžime, milujeme, nenávidíme. O momentoch, ktoré tvoria mozaiku života, o tom čo ma trápi a čo ma zaujíma. Snívajte.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 48537x
Priemerná čítanosť článkov: 2311x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy